Aidez jakke.

Jeg er ofte på nettjakt etter ting jeg har lyst til å strikke, og denne jakken kommer fra et slikt raid. Jeg har lagt den litt på vent for den så ganske vanskelig ut å strikke..

Det er ikke alltid like lett å finne garn som passer til oppskriften, men jeg gjorde som jeg ofte gjør: Jeg tok en sjans:)

Aidez

Egentlig skulle alle deler strikke for seg og så monteres.. raglandsfelling skulle det også være.. nei og nei tenkte jeg, her setter jeg alt på en pinne og lar det stå til:) Hvem vil vel SY ragland når det er så enkelt å STRIKKE??

Aidez

Det var litt av en utfordring å sette begge forstykkene og bakstykket på pinnene og strikke, for det var mange slags møster å holde styr på, men med mange markører så gikk det veldig greit, faktisk.  Ikke hadde jeg trodd at P2, RT2,LT2,C8.. osv skulle bli logisk, men det ble det faktisk etterhvert – og morsomt var det også:)

Når jeg strikker i tynnere garn enn det oppskriften anbefaler, så pleier jeg å strikke plagget noen strørrelser større enn det som passer til meg, og da ender det som regel opp med å bli riktig. (hvis ikke så er det bare å rakne opp og begynne på nytt..)

Aidez

Tipp topp jakke i ull og alpakka som er helt suveren til å slenge på seg i og med at det ikke er SÅ varmt enda.

Aidez

Jeg lurer på om jeg kan komme fra til den konklusjonen at Nepal fra garnstudio passer til ALT.. i hverftall vil jeg at det skal gjøre det. Uglegenseren og denne jakka er vel et lite bevis?? Kan nok være at det nye garnet Andes hadde vært enda bedre, men så var det jo salg på Nepal da jeg kjøpte garnet til denne jakka. Aidez

Skulle ønske jeg hadde et litt bedre kamera, fototalent og ikke minst en fotograf da jeg la ut bilder av det jeg strikker, for det ser ganske rart ut noen ganger. ja,ja.. det er det jeg får til:)

Har du lyst til å strikke en Aidez? Da finner du oppskriften her: http://www.berroco.com/exclusives/aidez/aidez.html  Det er forresten mange fine bilder av andre som har strikket Aidez på raverly, hvis du er medlem der.

HELT TIL SLUTT VIL JEG TAKKE ALLE DERE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN. JEG FÅR FLER OG FLER BESØK OG DET ER SÅ KOSELIG. EN EKSTRA TAKK TIL DERE SOM LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR – DA BLIR JEG EKSTRA GLAD.

TUSEN TAKK! DERE ER BEST!

 

Reklamer

Stikkord: ,

2 kommentar to “Aidez jakke.”

 1. tulipa Says:

  Oj, for et flott verk! Fantastisk!! Skjønner at du og er Nepalentusiast 😉 Er enig i det du skrev på bloggen min om engelske oppskrifter kontra norske. de er veldig detaljerte og oversiktlige.
  Føler at de aller fleste blogger hører til blogspot, sikker på at du ikke vil bytte over??;)
  God helg!
  🙂

 2. Espen Says:

  Makan! Du er så flink. Er det mulig å ønske seg et skjerf eller et par vanter?

  Beundringsverdig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: