Hurra for deg som fyller ditt år.

Verdens beste storesøster ønsker seg en strikket genser i bursdagsgave og da er jo ikke lillesøster vanskelig å be. Når hun ikke ønsket seg noe mer spesifikt enn en fin genser, ja da er jo mulighetene mange, og idèene er jo ikke få. Til slutt bestemte jeg meg for denne genseren

bursdagsgenser

Rosa liker vi og med Nepal garn fra Garnstudio som består av både ull OG alpakka er den god og myk og helt kløfri.

Bursdagsgenser

Oppskriften fant jeg på www.garnstudio.no men jeg valgte å strikke ragland fremfor å sy på armene på i etterkant. Ragland er jo helt genialt og jeg digger passformen, så hos meg blir de fleste genserne tryllet om til raglandfelling. Det å slippe å sy på armene er jo også veldig fint.

Bursdagsgenser

Med 550 gram Nepal og pinne nr 4 og 4,5 gikk det fort unna og jeg rakk nesten å bli ferdig til den store dagen, bare nesten, men bedre sent enn aldri:)

Om noen har lyst til å prøve seg, så finner du mønsteret her; http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=122&d_id=9&lang=no

Fletter og rosa, ahhh jeg liker det!

Bursdagsgenser

Helt til slutt vil jeg komme med en liten anbefaling. www.strikkenett.no er en ganske nyåpnet butikk med fantastikse priser på garnstudio garn. I januar og februar har de hatt 20% og 30% på alt av garn og fri frakt for bestillinger over 500.

Jeg har bestillt to stoooore garnpakker derfra og du får garnet før du vet ordet av det. Flott for utålmodige sjeler som meg. Da jeg hentet en stooor garnpakke forrige onsdag ristet dama på postkontoret på hodet av meg da jeg var SÅÅÅ glad for å hente garnet.  På fredag  var jeg på nytt innom for å hente enda en stor pakke da kikket dama på posten ganske oppgitt på meg, ristet nok en gang på hodet og sa; Herregud, så mye garn i dag også? – JAAAA sa jeg,  med et enda større smil enn forrige gang.  For en garnnerd som meg, så er det helt topp og få så mye garn i posten, så får damene på postkontoret heller synes at jeg er litt rar:)

Som dere kanskje skjønner så strikkes det ivrig om dagen, følg med:)

Reklamer

Stikkord: ,

2 kommentar to “Hurra for deg som fyller ditt år.”

  1. maria Says:

    Fiiin. 🙂 heldig søster. Blir spennende å se hva du poster neste gang. Er fasinert av ideene dine.

  2. frkhanssen Says:

    Takk for de hyggelige kommentarene dine, Maria:) Du er super!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: