Waldorfdukke

Uansett alder tror jeg at  jeg alltid kommer til å forelske meg i søte dukker eller bamser, og da jeg så disse dukkene var det kjærlighet ved første blikk:)

Waldorfdukke

Jeg leker jo ikke akkurat med dukker lenger, men da jeg ble bedt i  bursdag til ei lita prinsesse tenkte jeg at nå var det på tide å lage en slik dukke.

Det var ikke helt enkelt å finne ut hvordan man lager disse dukkene, men etter mye leting, telefoner og tanker fikk jeg oppskrift og materialer. Jeg måtte for eksempel ha en bøyd trepinne, men hvor stor og hvor bøyd skulle pinnen være? Tubegas trengte jeg også, og på apoteket og hobbybutikken ante de ikke hva det var. Internett var som vanlig løsningen og jeg fikk bestilt alt jeg ikke fikk tak i på nett.

Waldorfdukke

Noe prøving og feiling må til og ikke minst kreative løsninger. Ikke alle oppskrifter er like lette å forstå og ikke går alt helt etter oppskriften heller. MEN dukke ble det og søt ble hun også..

Waldorfdukke

Jeg liker tanken bak disse dukkene. De skal ha et enkelt utrykk i ansiktet, for å sette i gang barnets fantasi. Dukken er  laget av naturmaterialer i ull og bomull og håret er av mykt mohairgarn.

Waldorfdukke

Som dere ser har hun har pyntet seg med rosa kjole og heklede sko med sløyfer i håret og på skoene.

Waldorfdukke

I dag fikk jeg MMS av ei søt lita tulle som lekte med dukken sin – det er det beste av alt. Denne dukken er ikke laget for å sitte til pynt. Hun vil leke med den nye «mammaen» sin, det er det som gjør at det er gøy å lage dukker:)

Waldorfdukke

Jeg lager gjerne fler, så si i fra dersom du kunne tenke deg en dukke.

Reklamer

Stikkord:

2 kommentar to “Waldorfdukke”

  1. silje Says:

    wow!!!Den var jo kjempe fin. Det aner meg hvem den heldige lille jenta er;-)
    God kveld og klem fra meg

  2. judith Says:

    Garnet Andes er veldig behagelig å strikke med, selv på pinner nummer ni, holder på med erme nummer to til jakka allerede (strikker alltid ermene først). Det er et litt løst tvunnet to-trådsgarn. Anbefales, det er blitt en ny favoritt!

    Så fin dukke!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: