En dyrisk start på det nye året.

Jeg har strikket genser i romjula. En genser med ugler i lange baner. Da jeg så denne genseren på raverly.com for en stund siden synes jeg nesten den var laget til meg.  I Hundremeterskogen er jo ugla lærer og derfor bør jeg ,som den læreren jeg,  ha en uglegenser:) 

Uglegenser

Oppskriften kan du kjøpe på raverly.com. Jeg vet ikke om jeg kan legge ut link i og med at du må logge deg inn for å se den, men dersom du søker på owls vil den nok veldig raskt dukke opp.

Jeg har valgt å strikke genseren i Nepal fra garnstudio. Det vil si at strikkefastheten og garnet ikke stemmer helt over ens med strikkefastheten, derfor strikket jeg den i størrelse 40 og da endte jeg vel opp med ca størrelse 36.  Litt kort er den, for jeg glemmer nesten HVER gang at jeg liker litt lengre gensere og MÅ derfor legge til noen EKSTRA cm. Kanskje jeg lærer meg dette i 2011? Det kommer vel en eller anne juksekant tenker jeg, for jeg har igjen noen garnnøster.

Uglegenser

Uglene i oppskriften skal ha knapper til øyne, men jeg velger at mine ugler skal være litt mer anonyme, de får heller stole på at mine øyne får med seg det som er verdt å få med seg. Det er jo tross alt en genser og ingen uniform… 😉

Det nye året har kommet og i dag skulle jeg egentlig ha tatt bort julepynten, men hver gang jeg ser på rådyret mitt så har jeg ikke hjerte til å fjerne det – rådyret er rett og slett altfor søt til å bli lagt ned i eksen allerede. Jeg får nok vente en dag eller to til.

GODT NYTT ÅR!

Reklamer

Stikkord: ,

Én kommentar to “En dyrisk start på det nye året.”

  1. tulipa Says:

    Heisann. Takk for hilsen og tips på bloggen min! Tror jeg forsøker meg på Nepalgarnet jeg. Husker du hvor mye garn du brukte? Har aldri vært her hos deg før. Du har jo en superblogg som jeg virkelig kunne tenkt meg å følge!! Får ikke til å følge wordpress, men legger deg til i Favoritter! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: