Noe har skjedd med bloggen min..

Jeg har ikke vært så flink til å legge ute det jeg har strikket i det siste, for jeg har rett og slett vært usikker på om det har vært til nytte for noen andre enn meg selv, men i går jeg en tur innom bloggen min og det viser seg at jeg blir mer besøkt en noen gang. Statistikksøylene har føket i været, og viser at jeg har mange treff hver dag. Tusen, tusen takk, det er så hyggelig at dere kommer innom.

Det inspirerte meg så mye at jeg rett og slett måtte komme med et lite innlegg i dag. Egentlig burde jeg ikke legge ut disse bildene, det er jo tross alt snart jul. Men det er jo bare julenissen og jeg som vet hvem som skal få disse luene:)

Denne med fletter og dusk har jeg blitt inspirert av her: http://strikke.blogspot.com/2010/01/lue-med-fletter-og-dusk.html

 

Jeg har en liten blogg jobb å gjøre fremover, for det strikkes og strikkes og strikkes. Her om dagen kjøpte jeg garn for en liten formue og jeg vil veldig gjerne strikke alt på en gang. Det blir spennende å se hvem som blir første «strikk» ut 🙂 Jeg glede meg til å vise det til dere.

 

 

 

 

Tusen takk til alle som er innom bloggen min og en ekstra takk til de som legger igjen en kommentar. DET er koselig det:)

 

Lue nummer to er nesten strikket etter dette mønsteret: http://www.pickles.no/tipp-topplue/ Jeg valgte å felle av litt annerledes også strikket jeg en slags sløyfe i toppen fremfor dusk.

 

  

Lue med flette og perlestrikk

 

 

 

 

 Det vil si at jeg strikket litt slik som jeg selv ville når det kom til flettene (du skjønner jeg så på en veldig spennende film samtidig og når man må tenke mønster samtidig, ja da detter jeg litt ut av filmen)

 

Lue med fletter og dusk

Begge luene er strikket i Alfa og det resulterer i varme og gode luer. Det gikk med ca to nøster til hver av luene  og jeg brukte pinne nr 4.5 0g 7.

Reklamer

Stikkord:

Én kommentar to “Noe har skjedd med bloggen min..”

  1. silje Says:

    JEG LESER!:-) Fine luer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: