Hals

En av mine søteste venninner hadde bursdag for en stund siden, og i gave fikk hun mange garnnøster som etterhvert skulle bli til noe. Det ble en hals og jeg håper den faller i smak 🙂

Hals

Jeg hadde 7 nøster med Easy fra Sandnesgarn. Jeg tror jeg la opp ca 40 masker på pinne nr 9 og strikket dobbel perlestrikk så langt jeg følte var riktig. Så var det bare å felle av , sy sammen og vips så ble det en hals. Oppskriften er nok litt uklar, for jeg bare gjøre noe jeg trodde ville bli bra – og jeg synes i hvertfall den ble fin. Tykk, myk og varm.

Og vet dere hva? Jeg festet bare 2 tråder på denne halsen. Easy er spunnet med 1 tråd, så det er bare å flise opp endene litt og spleise de sammen, så blir de tovet sammen på et slags vis. KJEKT!

Hals

Det er en ekte sangfugl som skal få denne, så jeg håper den faller i smak og kan varme strupen i vinter. Jeg tror jammen meg at jeg vil ha en selv også!

Ellers har jeg gått litt i den «kreative» fella om dagen. Det er mye som strikkes på en gang. Blandt annet holder jeg på med nok en kjole til meg selv og en Fanakofte til mitt lille tantegull. I tillegg er det jeg snart jul, og jeg har allerede en overraskelse jeg har lyst til å vise dere snart:)

Reklamer

Stikkord: ,

Én kommentar to “Hals”

  1. Lykkelinn Says:

    Så fin hals, og ikke minst i en knallfin farge! Smart å spleise trådene også, det er alltid så kjedelig å feste tråder til slutt… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: