Sommerens ullgenser

Ja, det stemmer, jeg har strikket ullgenser midt i fellesferien. Det er dessverre ikke lenge til høsten og etter det kommer vel vinteren også – greit å være forberedt!

Genseren blir vel tatt i bruk allerede i helgen, da fjell skal bestiges og snø besøkes.

Hadde lyst på en ullgenser som satt fint, har god lengde og som varmet godt rundt halsen. Litt stolt er jeg også, for denne har jeg laget helt selv, med egen oppskrift 😉 (som jeg selvfølgelig har glemt å skrive ned)

Sommerens ullgenser

Pickles hadde litt garn i restekurven for en stund siden og da fortet jeg meg å kjøpe garn til genseren. Garnet heter Pickles Extra Fine Merino og skal i følge lappen være merinoull fra Italias glade sauer 🙂  Det er ikke den mykeste merinoullen jeg har strikket med, men jeg digger som vanlig garnet fra Pickles, og det gir en flott struktur på plagget.

Kan virkelig anbefale garnkjøp fra pickles.no  De sender garnet før du rekker å blunke og resultatet er ALLTID topp – disse jentene kan det å plukke ut deilig garn.

Sommerens ullgenser

Da gjennstår det bare å teste hvor varm og god denne genseren er – Jotunheimen her kommer jeg, med ny genser bare for deg  🙂

Sommerens ullgenser

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: