Jeg har ikke gitt opp, det tar bare litt tid.

Jeg har så visst ikke sluttet å strikke, men tiden løper litt fra meg og jeg strikker i tillegg et aldri så lite evighetsprosjekt. Det skal etterhvert bli en kjole med både fletter og perlestrikk. Mønsteret er fra Tine Solheims bok Maskepi, som jeg har vært så heldig å få låne av en kollega. Boken bugner av flotte prosjekter, men jeg tror det blir første og siste gang jeg strikker fra denne boken, for det er MYE jobb og litt «gjett deg fram til det som er riktig» oppskrifter. Hadde jeg strikket denne for 2 år siden hadde jeg ikke forstått noen ting. Fint jeg har fått tid til å øve meg, da:)

MEN jeg tror resultatet blir fint og jeg gir IKKE opp:)  Så jeg fortsetter å telle, strikke og klø meg litt i hodet, så får jeg forhåpentligvis brukt den litt før våren er omme.

Flettekjole

flettekjole

 

Neste prosjekt ønsker jeg å bli noe med STORE pinne og minst mulig hjerneaktivitet, men det jeg har mest lyst på er en ny mariusgenser til påske, også har jeg kjøpt noen nye strikkebøker med masse fine oppskrifter, i tillegg har jo DROPS lagt ut vårens nye oppskrifter, og Pickles har mønster på en flott flettejakke som hadde passet flott utover våren.  

Ahh – valgets kvaler. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det vel noe mer enn en gryteklut!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: